Tjenester

Vi tilbyder flere tjenester udover blot maskiner. Udover vores service– og supportaftaler, maskiner, materialer og inspirationsider, leverer vi flere tilbud, som din virksomhed kan have gavn af.

Hurtigbestilling

Hos os kan du hurtigt bestille varer ved at indtaste varenummer fra katalog, mapper eller pakkeliste fra en tidligere levering. Læs mere om hvordan på hurtigbestilling.

Kappeservice

Brug vores kappeserviceværktøj til at finde prisen og tilføj det nemt til indkøbskurven.

Originalarbejde

Vi udfører alle typer originalarbejde for vores kunder. Hvis du har brug for hjælp til vektorisering eller konvertering fra punktgrafikfiler som BMP, JPG osv. til vektorfiler, er du velkommen til at kontakte os.

Finansiering

Hos os er det nemt at vælge mellem forskellige former for finansiering. De fleste maskiner, vi leverer, finansieres nu via leasing. Vi har flere hundrede aktive kontrakter, og vores kunder er godt tilfredse.

Integrasjon

Uanset hvilket behov du har for mærkning i din produktion, finder vi den bedste løsning for dig med forskellige integrationer. Vores partnere har adgang til tegninger, PLC-kildekode, firmware og udvidet support.

Kurs

Selvom vores maskiner og software er intuitive og nemme at bruge, opnår du bedre resultater gennem kurser, hvis du eller dine operatører er godt uddannede i brugen af udstyret.

KONTAKT OS!

Send en mail eller ring 31 31 03 17

    Logg inn

    Direkte login:

    HVA SER DU ETTER?