Finansiering

Lease eller eje? Dit valg!

Hos os er det nemt at vælge mellem forskellige former for finansiering. De fleste maskiner, vi leverer, finansieres nu gennem leasing. Vi har flere hundrede aktive kontrakter, og vores kunder er tilfredse.

Hvor ønsker du, at dine penge skal være?

De fleste overvejer leasing som en hensigtsmæssig måde at finansiere produktionsudstyr på. Hvorfor binde virksomhedens arbejdskapital op i varige produktionsmaskiner og udstyr?

En fast regning hver måned

Ved leasing modtager du en regning hver måned, som bogføres direkte i din driftsregnskab. Ingen aktivering af aktiver er nødvendig, og der er ingen årlige afskrivninger. Skattefradraget opnås straks i driftsbudgettet.

Fremtidsorienteret drift

For dig, der ønsker nyt og konkurrencedygtigt udstyr til enhver tid og samtidig ønsker en sikker og pålidelig finansieringspartner, er Gravolease en fremragende måde at finansiere produktionsudstyr på.

Hvad gør du nå?

Alle vores tilbud er prissat med en alternativ leasingpris. Dette betyder, at både maskinen, softwaren, installationen og uddannelsen er inkluderet i den månedlige pris, der angives. Hvis du ønsker at lease et produktionsanlæg, indsender vi ansøgningen i DNB Finans’ online system. Når ansøgningen er godkendt, underskriver du kontrakten med os, og vi leverer udstyret. Leasingen påbegyndes ikke, før du har godkendt leverancen.

KONTAKT OS!

Send en mail eller ring 31 31 03 17

    Logg inn

    Direkte login:

    HVA SER DU ETTER?