HMS

Hva står HMS for?

HMS står for helse, miljø og sikkerhed. Dette betyder, at produkter, tjenester og produktion skal sikre, at forskellige betingelser for kvalitet og sikkerhed er opfyldt.

Kjemikalieforskriften gælder også for enkeltmandsvirksomheder.

Kjemikalieforskriften stiller strenge krav om, at arbejdsgivere, herunder enkeltmandsvirksomheder, skal skaffe sig fuldstændigt overblik over, hvilke kemikalier der anvendes i virksomheden, og hvordan kemikalierne skal håndteres for at sikre et forsvarligt arbejdsmiljø.

Forskriften indeholder regler om at kortlægge og dokumentere forekomsten af kemikalier, vurdere risikoen for helbredsskader ved eksponering for kemikalier, og om at der skal træffes nødvendige foranstaltninger for at fjerne eller reducere risikoen.

Merkeforskriften (CLP)

Vi ønsker ikke at du skal komme i vanskeligheter, verken som arbeidsgiver eller som bruker av potensielt helsefarlige stoffer. Derfor følger vi den myndighetspålagte merkeforskriften som gjelder klassifisering, merking, emballering og deklarering av farlige kjemikalier som importeres, produseres og/eller omsettes i Norge. Enhver juridisk enhet som selv produserer, importerer og/eller omsetter farlige kjemikalier i Norge skal sørge for at forskriftens krav oppfylles.

Har du spørgsmål om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på support.

Sikkerhetsdatablade (SDB):

Verneblad:

Produktdatablade:

Kvalitetskontrol

Certifikater / specielle erklæringer

KONTAKT OS!

Send en mail eller ring 31 31 03 17

    Logg inn

    Direkte login:

    HVA SER DU ETTER?