Gravotech hjælper aktører i de fleste brancher med deres mærkningsbehov.

Tag endelig kontakt, hvis du ønsker en branche tilpasset løsning!

Låsesmed

Vi er eksperter i mærkning af låse og nøglesystemer

Vi leverer løsninger til mærkning af låsesylindre og systemnøgler. Derudover kan vores maskiner gravere postkasseskilte, dørskilte og andre former for varig mærkning. Skilte og mærkning udgør en fin ekstra indtægt for din butik!

Les mer >

Gullsmed og urmager

Over 60 års erfaring!

Gravograph har leveret maskiner til hele verdens guldsmedebranche siden 1956. Det startede med enkle manuelle maskiner til gravering af smykker og allianceringe, og nu fører vi et bredt sortiment, som ingen andre leverandører kan tilbyde.

Les mer >

Industri og produktion

 

Vi er eksperter i varig mærkning i industrien!

Gravograph har leveret maskiner til brug i industrien i lang tid. Det startede med enkle manuelle maskiner til gravering af tagskilte og elektroskilte, og nu fører vi et bredt sortiment, som ingen andre leverandører kan tilbyde.

Les mer >

Skiltemager og reklamebureau

Vi er eksperter i skiltproduktion!

Vi leverer alt fra prisvenlige manuelle gravemaskiner til avancerede datastyrede lasermaskiner med fantastiske muligheder. Udover maskiner har vi også færdigprodukter til skilte og meget mere.

Les mer >

Elektro og VVS


Vi er eksperter i mærkning af elektro- og VVS-installationer

Mærkning med tape eller lignende anses ikke som varig. Ved elektroinstallationer bidrager varig mærkning ved hjælp af gravering til at give et professionelt præg. Se mere om, hvordan varig mærkning både kan gøre en forskel og spare omkostninger.

Les mer >

KONTAKT OS!

Send en mail eller ring 31 31 03 17

    Logg inn

    Direkte login:

    HVA SER DU ETTER?